06:37 | Posted in
Departamentul social al ASCOR Constanta, in colaborare cu Departamentul Social al Arhiepiscopiei Tomisului organizeaza misiuni filantropice si de ajutorare a persoanelor nevoiase din judetul Constanta.
Sursele de finantare ale departamentului sunt in mare parte private, o alta parte din fonduri vin din sponsorizarile Arhiepiscopiei Tomisului sau din ajutorul daruit de catre credinciosi.
In cadrul actiunilor sociale ASCOR Constanta colaboreaza cu alte organizatii de ajutorareprecum ASOCIATIA OAMENI PENTRU OAMENI, SANATATEA SI FAMILIA.
In prezent acest departament organizeaza: Actiuni de ajutorare a copiilor defavorizati din satele Izvoarele si Cetate din jud. Constanta, cu concursul preotilor parohi.

Oferirea de daruri si consiliere in Ajunul sarbatorii Nasterii Domnului la Spitalul Judetean Constanta.
Vom organiza:Vizitarea Caminului de batrani din localitatea Poarta Alba din jud. ConstantaColaborarea cu Asociatia Arca, pentru copii cu dizabilitati.
Activitatea acestui departament reprezinta modul cel mai la indemana de a pune in aplicare indemnul hristic “Iubeste-ti aproapele”. Cadrul in care se pot lega prietenii duhovnicesti, concretizate in faptele milei trupesti.Coordonatoare departamentului este dra. Simona Vereha , studenta in anul II in cadrul Facultatii Istorie si Stiinte Politice, Universitatea Ovidius Constanta.
Va indemnam sa participati alaturi de noi la actiunile precizate, contactandu-ne prin emailul
ascor.constanta@yahoo.com
Category:
��

Comments

0 responses to "DEP. SOCIAL"